08 augusti 2005

Dalarö Skans

Igår tillbringade vi den största delen av dan på Dalarö Skans för det var Hanna Och Lars bröllopsdag. Tänk att denna dag äntligen var här, så mkt väntan det var varit och ett års förberedande för Hanna o Lars skulle snart vara över.

Dagen började på Clive Russel 8.30 Hanna skulle bli sminkad och få sitt hår stylat av Zandra. Jag venke och Jo skulle vara med och peppa om det nu behövdes för Hanna var sten cool och visade inga tendenser på nervositet. Zandra är helt otrolig, hon hade fixat med världens frukost och en massa champagne och inte nog med det för sen fixade hon allas frisyrer så alla var hur fina som helst men bruden var outstanding....

Sen bar det av i bil mot dalarö där vi sedan tog en taxibåt ut mot dalarö skans. Där bytte vi om sen var det fotografering för brudparet. Kl. 15.00 så började vigseln. Allt gick bra och sången stod, Maria, Ia och Sofie för ( sjöng min favvolåt, Are you ready for love av Elton John).
En liten grej hände och det var att första bänkraden brakade så föräldrarna till brudparet damp i backen, ingen gjorde illa sig så ingen skada skedd.

Sen bjöds på en otrolig middag, maten smälte i munnen.
Efter alla tal och musik så var det dags för partymusik. Kan säga efter 6h dansande så värkte fötterna en aning men det går ju inte att sitta still till sån bra musik.

Kl. 02.00 gick färden hemåt, kl. 03.00 sov jag och Venke.

Vill tacka för denna otroliga dag med roligt folk, god mat och självfallet till världens bästa Hanna och Lars.

Bröllopet är inte över, idag kl.14.00 så bjöd Lars föräldrar på brunch och vi fick vara med på presentöppningen. Lovely day.

Men nu är jag hemma hos mamsen o pappsen i Torshälla, ska nu visa dem bilder från gårdagen

Puss puss

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida