30 oktober 2007

Nu ar jag i KL....

Sitter just nu pa Starbucks cafe i Twin Towers och skypar, mailar mm. Visste inte att KL var fullt av cafeer dar man fritt o gratis kan surfa hur mkt man vill, det trodde jag inte om mig sjalv for bara 6 manader sen att jag skulle alska sadana stallen dar man kan ha med sig datorn. Men tiderna forandras sa ocksa jag.

Kom till KL kl.01.00 pa mandag morgon. Tog en taxi till Corus Hotel och checkade in. Gick upp vid 07.0 pa mandagen for att ta mig till Thai Ambassaden. Var dar i 4h och vantade pa min tur, fasiken vad sant tar tid men det var vart det eftersom idag nar jag gick till ambassaden och hamtade upp mitt pass sa visade det sig att jag hade fatt 1 ars work permit.. min reosrt kommer vara glad eftersom de inte behover kopa en biljett till mig fran Thailand var tredje manad men jag tyckte det var ganska skont att alltid ha ngr dagars semester att se framemot var tredje manad.

Sen pa eftermoddagen tog jag och ringde min kompis Robert och han forklarade att jag kunde ta en Taxi till IKEA som ligger 20min utanfor stan. Insag att Taxi ar sa mkt lattare i Bangkok, har var det rena kalabaliken. Kollade med hur manga taxibilar som helst men de flesta blev forbannade och stack nar jag sa att jag bara ville betala 20 ringit eller att de bara skulle kora pa taxameter (Robert hade sagt till mig att det kostar ca 10 ringit m taxa meter och 20 utan taxameter). Antligen efter ngr uppretade Malaysier (gick ganska fort att reta upp dem, oooops). Sa antligen sa korde en kille eller gubbe mig till IKEA och det visade sig att det kostade 20 ringit med taxameter (Roberts fru sa till Robert att det kostar ju inte 10 ringit hihiiiii inte konstigt att alla blev sa uppretade nar jag sa att 10 ringit annars fick det vara)...

Kopte Delicato bollar pa IKEA, kandes som man var i Sverige for en stund. Vi var och kakade Sushi sen var vi och fikade sen akte vi till deras lagenhet och pa kvallen traffade vi Sharons kompisar och kakade steam boat.
Lagger in kort imorgon:)

Sa idag har jag hamtat upp mitt pass sen har jag an sa lange bara strosat runt i shopping centret i Twin towers, klippt mig mm.

Ska nog dra hem ett tag och kolla kartan sen far jag se vart jag gar ikvall. An sa lange sa ar KL battre an forvantat, hur mkt shopping som helst och allt senaste nytt i elektronik (sen nar blev jag intresserad av sant hmmm).

Imorgon ska jag i allafall ta mig runt till Mandarin oriental, Ritz mm och kolla hur deras Spa'n ser ut, ahhh vad jag langtar.

Robert och hans fru aker imorgon till Indien for att jobba i 4 manader sa det var ju skitkul att vi hann traffas innan dess.

Hej svejs

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åhh, Delicato bollar - vad gott! Tog du några behandlingar på Mandarin och Ritz?

Kram, kram

06:19  
Anonymous Anonym sa...

Så bra att du fick för ett helt år.... Hoppas du har det bra i KL, så roligt med alla fina bilder du satt in tidigare, håller med Hanna att du är så snygg, det med palmbladet är en riktig höjdare.

Kram, kram

23:22  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida